13 Nisan 2021

Nihayet MARVELS !

Yıldıray'ın salgın şokuyla çıkışı ertelenen serisi nihayet bu ay sonu ilk sayısı ile raflara çıkacak.

Marvel Comics basın bülteninden;
" Bu Nisan, Marvel Evreninde gelmiş geçmiş en büyük, en geniş serilerden biri nihayet geliyor. 
Kurt Busiek'in yazdığı Yıldıray Çınar'ın çizdiği THE MARVELS # 1, büyük maceradan yoğun insan dramasına, sokak seviyesinden kozmiğe kadar uzanan, büyüleyici yeni bir destanı başlatacak ve herkes başrolde oynayacak. Marvel'in ilk kahramanlarından yarının süper yıldızlarına. 
Bu genişleyen hikaye, Marvel Comics olan büyük duvar halısı ile, çözülmemiş gizemleri bir araya getirmeye, karakterler arasında yepyeni bağlantılar kurmaya ve uzun süredir uykuda olan tehditleri yeniden başlatmaya Marvel tarihine dalarak heyecan verici yeni bir şekilde oynayacak. 
Yol boyunca okuyucular, Threadneedle, Warbird ve Kevin Schumer gibi heyecan verici yeni kahramanlar ve kötü adamlarla tanışacak ve Lady Lotus gibi klasik karakterlerin yeni yorumlarıyla yeniden tanışacak. 
 Kurt, en gizemli karakteri olan Threadneedle hakkında özel bir röportajda Comicbook.com'a şunları söyledi: "MARVELS 1'de üç yeni karakter sunuyoruz - biri insan seviyesinde, biri süper kahraman tarihi ve Dünya'nın ötesindeki bağlarla dolu, diğeri ise düpedüz tuhaf ve kozmik olan ve bizi daha büyük, daha tuhaf, daha derin bir dünyaya götürecek. Threadneedle, tahmin edebileceğiniz gibi üçüncü adam. Ve evet, Alex şaşırtıcı bir Threadneedle tasarımı yaptı, değil mi? İlginç, şaşırtıcı ve Marvel’ın daha önceki hikayelerindeki hiç kimseye benzemiyordu. Ve bunların hepsi çok kasıtlı. Ona göz kulak olduğunuzdan emin olun. Büyüleyici sırları var. " 
THE MARVELS # 1 28 Nisan'da raflarda.

Hiç yorum yok: